CELL 

BEMUTATÓ VIDEÓ

Köszönjük a bizalmat és gratulálunk a döntésedhez, 
ami segít abban, hogy a vendégeid
HETEKEN ÁT TARTÓ
szuper selymes, puha és fényes
hajélményben részesülhessenek.

Itt meg tudod nézni a Cell bemutató videót a kezelés eredményességéről, 
majd lefelé haladva a csak itt elérhető AKCIÓT is megmutatjuk.
+BÓNUSZOK

Fontos tudnivaló!
A Cell Protein Complex kezelést megelőzően a Pre-Treatment Sampon alkalmazása javasolt,
felkészítve a hajat a regeneráló és újraépítő kezelésre, a hatás maximalizálás érdekében. 

Egy kivételes lehetőség keretében, szeretnénk most lehetőséget biztosítani arra,
hogy ezt a szenzációs kezelést ki is lehessen próbálni, kedvező feltételek mellett!
Amit ajánlunk:

CELL TERMÉKMINTA AKCIÓ:


SOS PRE-TREATMENT SAMPON 

CELL PROTEIN COMPLEX
termékminta hajkezelő csomag

-22% KEDVEZMÉNNYEL 

BÓNUSZ:

Ráadásul mindezt INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL biztosítjuk!

EZ A LEHETŐSÉG CSAK ITT ÉRHETŐ EL, SEHOL MÁSHOL NEM TALÁLHATÓ MEG.

EXTRA BÓNUSZ:
KEZELÉSI ÚTMUTATÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE (LETÖLTHETŐ) + RÉSZLETES VIDEÓ

CELL TERMÉKMINTA AKCIÓ + INGYENES SZÁLLÍTÁS

Kiszerelés:  Pre-Treatment sampon  100 ml +  Cell protein complex 100 ml  A CELL PROTEIN COMPLEX KEZELÉST MEGELŐZŐEN A HATÁS MAXIMALIZÁLÁSA ÉRDEKÉBEN A PRE-TREATMENT SAMPON ALKALMAZÁSA JAVASOLT, FELKÉSZÍTVE A HAJAT A REGENERÁLÓ ÉS ÚJJÁÉPÍTŐ KEZELÉSRE. PRE-TREATMENT SAMPON: Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen, vékony, sérült, törékeny hajra A Pretreatment sampon a haj gyengéd tisztítására lett kifejlesztve, mely anélkül tisztítja a fejbőrt, hogy károsítaná vagy megvonná tőle természetes védőolaját. Képes tovább stabilizálni a PH-t is, előkészítve a hajat a legmegfelelőbb kezelésre. A SOS sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz, mely helyreállítsa a haj egészségét. A Vitaker London hajkezelései (kezelések, maszkok) előtti alkalmazása javasolt. Hogy működik? Az SOS Pre-treatment Sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz a haj egészségének helyreállításához, beleértve a keratint, a makadámiát és az argánolajat. A sampon csak a hajon lévő maradványokat (zsír, szennyeződés) távolítja el, teljesen megőrizve a haj szerkezetét. Ami pedig a legfontosabb, hogy stabilizálja a haj PH-t, előkészítve a hajat, hogy megkaphassa a szükséges regenerálódást és kezelést. További részletek itt elérhetők: Pre-Treatment Sampon CELL: Alkalmazható: Törékeny, sérült, töredezett, elasztikus, extrán porózus vagy vékony hajra regeneráló/hajerősítő kezelésként vagy hajfestés előtt a haj védelme érdekében. A Cell egy fehérje komplex formula a legújabb recovery technológiával, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy biztosítsa a haj számára a szükséges védelmet és erősítést. A Cell formula a haj belsejében, a haj kortexben hat, kitöltve a réseket. Valamint a haj kutikulában védőgátat képez annak érdekében, hogy megakadályozza a további károkat. Eredmények: - Erős és egészséges hajszerkezet - Dúsabb/tömörebb haj - kapilláris tömeg visszanyerése - Hajszerkezet javítás sérült és rendkívül sérült haj esetén is További részletek itt elérhetők: Cell Protein Complex  

9 900 Ft 12 700 Ft

  PRE-TREATMENT SAMPON

  Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen, vékony, sérült, törékeny hajra

  Termékjellemzők:
  A Pretreatment sampon a haj gyengéd tisztítására lett kifejlesztve, mely anélkül tisztítja a fejbőrt, hogy károsítaná vagy megvonná tőle természetes védőolaját. Képes tovább stabilizálni a PH-t is, előkészítve a hajat a legmegfelelőbb kezelésre. A SOS sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz, mely helyreállítsa a haj egészségét.
  A Vitaker London hajkezelései (kezelések, maszkok) előtti alkalmazása javasolt. 

  CELL PROTEIN COMPLEX

  Alkalmazható: Törékeny, sérült, töredezett, elasztikus, extrán porózus vagy vékony hajra regeneráló/hajerősítő kezelésként vagy hajfestés előtt a haj védelme érdekében.

  Termékjellemzők:
  A Cell egy fehérje komplex formula a legújabb recovery technológiával, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy biztosítsa a haj számára a szükséges védelmet és erősítést.
  A Cell formula a haj belsejében, a haj kortexben hat, kitöltve a réseket. Valamint a haj kutikulában védőgátat képez annak érdekében, hogy megakadályozza a további károkat. 

  Eredmények:

  • Erős és egészséges hajszerkezet
  • Dúsabb/tömörebb haj - kapilláris tömeg visszanyerése
  • Hajszerkezet javítás sérült és rendkívül sérült haj esetén is