Vitaker London 

A Vitaker 2008 óta fennálló európai cég, melynek központja Angliában van. Ugyanakkor a termékek gyártása Brazíliában történik, az ott található természetes összetevők (diófélék, magok, különböző olajok) felhasználásával, melyek az Amazonas esőerdőkből származnak. Így a márka ötvözi az európai magas színvonalú szolgáltatást és a Brazíliából eredő csodálatos készítményeket, káros vegyi anyagok nélkül. Az összes Vitaker terméket az Egyesült Királyságban tesztelték és hagyták jóvá a legszigorúbb UK/EU eljárások szerint, az egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

A Vitaker London szakterülete a professzionális, keratinban gazdag hajápolás. Fantasztikus, nátrium-kloridtól mentes és keratinnal teli hajápolási termékek és kezelések széles választékát kínálja. Ezek mind professzionális körülmények között, mind otthoni használat során biztosítják az ügyfelek számára hajuk fantasztikus illatát és csodálatos érzését, miközben megőrzik a hajgyökerek egészségét és a haj fényét, még olyan intenzív hőkezelés mellett is, mint a hajszárítás vagy hajegyenesítés.

Valamennyi professzionális termékkel szemben az a megközelítés, hogy a fodrász szemszögéből nézve kíván megfelelni az igényeknek és elvárásoknak. Ugyanezt a megközelítést kell alkalmazni az otthon használható termékek vonatkozásában is, így professzionális hajszakértőként mindig figyelembe veszi, mire van szükség otthoni hajápolás/hajkezelés tekintetében.

A Vitaker gyors és fenntartható növekedésének köszönhetően a termékeket több mint 20 európai országban, Oroszországban és a kelet-közép-európai országokban is széles körben használják.

Ha Ön szakmabeli, tehát szalon felhasználás iránt érdeklődik és többet szeretne megtudni termékeinkről, vegye fel már ma a kapcsolatot csapatunkkal, konzultáció céljából. Alternatív megoldásként kitöltheti az oldal alján található űrlapunkat, és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk elérni a természetes összetevőket tartalmazó csodálatos prémium minőségű hajápoló kezeléseket.

Amennyiben otthoni alkalmazás iránt érdeklődik termékeink iránt, tekintse meg webshopunk kínálatát a hajápolás és hajformázás termék kategóriákban.

Lépjen kapcsolatba velünk!