Esküvő classic cikk a Vitaker Hungary-ről

2021.07.08

Az Eskövő Classic 2021. nyári számában 2 oldalas riport jelent meg rólunk. Ebben olvashattok a célkitűzéseinkről, megismerhetitek a márka arcát és a termékeink hatákonyságáról is számos információt találtok. Jól sikerült írás, nagyon ajánljuk elolvasásra,a téma iránt érdeklődők számára. Olvasási idő: 10 perc 


EC: Miért különlegesek a Vitaker London termékei?

Nikoletta: A Vitaker London termékek, legyen szó otthoni hajápolásról vagy szalonkezelésről olyan keratinban gazdag professzionális készítmények, melyek a Brazíliából származó természetes alapanyagokkal (magokkal, diófélékkel, különböző olajokkal) és vitaminokkal együtt azonnal puhábbá, selymesebbé és fényesebbé teszik a hajat, a fantasztikus illatukról nem is beszélve. Ugyanakkor az összes terméket az Egyesült Királyságban tesztelték és hagyták jóvá a legszigorúbb UK/EU-eljárások szerint, az egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően. Így a márka ötvözi az európai magas színvonalú szolgáltatást és a Brazíliából eredő hatékony összetevőket, káros vegyi anyagok nélkül. 


EC: Miért ajánlott a termékeiteket és a kezeléseiteket alkalmazni esküvő előtt?

Nikoletta: Termékeink azonnal tapasztalható változást idéznek elő a hajon, ezáltal nem kell hónapokat várni az eredményre. Természetesen minél előbb elkezdjük az otthoni használatra ajánlott termékek használatát, annál ragyogóbb és egészségesebb lesz a hajkorona az esküvő napján. Ha pedig nagyon látványos eredményt szeretnénk elérni a nagy napra, akkor érdemes egy héttel az esemény előtt valamelyik szalonkezelésünket igénybe venni.EC: Hogyan lehet kipróbálni valamelyik terméketeket?

Nikoletta: Minden termékből, legyen az otthoni használatra vagy szalonalkalmazásra ajánlott hajápoló, lehet a weboldalunkon keresztül termékmintát rendelni. Ezt a lehetőséget azért szerettük volna biztosítani, hogy az érdeklődők kis befektetéssel bármit ki tudjanak próbálni, akár ingyenes szállítással. Ezen kívül bárki kérhet tőlünk hajápolási tanácsot, aminek köszönhetően több száz hölgynek segítettünk ez idáig. Az itt szerzett tapasztalataink alapján pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek a hölgy társaink, ezért készítettünk egy, a weboldalunkon elérhető Hajápolási kisokost.


EC: Miben nyújt segítséget a Hajápolási kisokos?

Nikoletta: Ez egy ingyenes segédlet, ahol egy kérdőív kitöltése által bárki specifikus segítséget kaphat egyéni hajproblémájára vagy a hajtípusának megfelelő hajápolásra. A teszt végén pedig olyan általános hajápolási tanácsokat adunk, amivel kialakítható a megfelelő hajápolási rutin, elhagyhatók a hajunk számára káros szokások.