OTTHONI HASZNÁLAT

"El kezdtem használni a
Vitaker London | Hungary, hajtípusomnak megfelelő termékeit. Esküszöm ez az eddigi legjobb, amit használtam.
Fényesebb és bár eddig is selymes volt, de most sokkal, de sokkal selymesebb, könnyebben fésülhető és kezelhető is a hajam."

                                    /Szarvas Andi/

OTTHONI HASZNÁLATRA ajánlott termékeinket már INGYEN kipróbálhatod, ugyanis minta termék rendelésedet 1 perc alatt leadhatod, az alábbi MINTA MEGRENDELŐLAPON.
Nincs más tennivalód, mint kiválasztani, mely termékből szeretnél mintát rendelni, majd itt megadni a szükséges adatokat és elküldeni minta termék rendelésed. 1 minta termék teljesen INGYENES. Felhívjuk figyelmedet, hogy háztartásonként 1 ingyenes minta termék kérhető. Kérjük, hogy rendeléskor a pontos terméknevet legyél kedves megadni. 

1 rendeléssel 1 db INGYENES minta termék kérhető. Ha több minta terméket szeretnél kérni, van rá lehetőség, de annak minden további termék után plusz 499 Ft/minta csomagküldési díja van. Ez esetben rendeléskor kérjük felsorolni a kért minta termékek nevét. 1 minta termék általában több alkalomra elegendő, így többször átélheted a Vitaker hajélményt. 

MINTA MEGRENDELŐLAP:

"Reklám ide vagy oda,
sokan szoktatok érdeklődni,
mit ajánlok, és ezt szívből ajánlom nektek!
Több hajtípusnak megfelelő termékük van!!
Nézzetek szét a oldalukon!"

/Szarvas Andi/


VITAKER LONDON TERMÉKEK TULAJDONSÁGAI:
KONCENTRÁLT FORMULA*, NAGY HATÉKONYSÁG, HOSSZÚ TÁVÚ HATÁS, LUXUS ÉRZÉS

KONCENTRÁLT FORMULA* jelentése : A Vitaker London termékekből elegendő alkalmanként kis mennyiség használata, így szemben egy normál hajápolóval, prémium minőségű termékeink képesek akár hónapokra biztosítani a professzionális hajápolást és a luxus érzést.  

HAJÁPOLÁS

HAJFORMÁZÁS

KIEGÉSZÍTŐK

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az Áfá-t.