ANTI-AGEING PLATINUM Botox hatású hajmaszk

Hajbotox SZŐKE hajra

Kiszerelés: 100 g (haj hosszától függően 3-5 alkalomra elegendő)

Alkalmazható: szőke és szőkített valamint ősz hajra - sérült haj esetén is

Előnyei:
Anti-sárga Botox hatású regeneráló hajkezelés.
Arra lett kifejlesztve, hogy visszaépítse a hajba a hajfestés és egyéb kémia kezelések során elvesztett proteineket és keratint.
Ez egy gazdag, hidratáló formula, mely ba hajszálakat belülről regenerálja, megszűnteti a szőke/ősz haj nemkívánatos sárgaságát és szebbé teszi a haj megjelenését. Az eredmények már az első alkalmazást követően láthatók.

Kiemelt összetevők:
Makadámia olaj, Kollagén, Keratin

Eredmények:
Ultra fényes, selymes, sima, egészséges haj.
Anti-frizz (haj felület simító) hatás.
Gyönyörű szép szőke hajszín.

Használat:
Kúraszerűen javasoljuk havonta 1-2-szEr használni, a haj állapotától függően.
Mosson hajat 2× (lehetőleg pre-treatment samponnal a maximális hatásért - a webshopban elérhető). Majd szárítsa meg a haját 30%-ig, vigye fel hajmaszknak megfelelőn (a fejbőr kihagyásával) a terméket és hagyja hatni 15-20 percig. Mossa le, majd szárítsa meg a haját (a meleg levegő -nem forró!- ugyanis elősegíti az összetevők beépülését a hajba). A látványos hatás fokozható kíméletes (170-190 fok) hajvasalással.
Ha nem látjuk a hajunkat elég fényesnek, akkor mindenképp javasolt a hajvasalás, hogy a kezelés beépüljön a hajba. Tincsenként 4-5-ször javasolt a hajvasalóval átvasalni a hajat, de soha ne hagyjuk a hajvasalót a hajon sokáig egy helyen, nehogy megégjen).
Ha már látjuk, hogy fényesedik a hajunk, az azt jelenti, hogy a kezelés beépült, a regenerálás sikeres volt.
A nagyon sérült, elasztikus hajat ne vasaljuk! Ez esetben javasoljuk, hogy érdeklődjön szalonban végezhető kezeléseink iránt. 

8 890 Ft