CELL TERMÉKMINTA AKCIÓ + INGYENES SZÁLLÍTÁS

AKCIÓ!

Kiszerelés: 
Pre-Treatment sampon 100 ml + Cell protein complex 100 ml 

A CELL PROTEIN COMPLEX KEZELÉST MEGELŐZŐEN A HATÁS MAXIMALIZÁLÁSA ÉRDEKÉBEN A PRE-TREATMENT SAMPON ALKALMAZÁSA JAVASOLT, FELKÉSZÍTVE A HAJAT A REGENERÁLÓ ÉS ÚJJÁÉPÍTŐ KEZELÉSRE.

PRE-TREATMENT SAMPON:

Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen, vékony, sérült, törékeny hajra

A Pretreatment sampon a haj gyengéd tisztítására lett kifejlesztve, mely anélkül tisztítja a fejbőrt, hogy károsítaná vagy megvonná tőle természetes védőolaját. Képes tovább stabilizálni a PH-t is, előkészítve a hajat a legmegfelelőbb kezelésre. A SOS sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz, mely helyreállítsa a haj egészségét.

A Vitaker London hajkezelései (kezelések, maszkok) előtti alkalmazása javasolt.

Hogy működik?

Az SOS Pre-treatment Sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz a haj egészségének helyreállításához, beleértve a keratint, a makadámiát és az argánolajat. A sampon csak a hajon lévő maradványokat (zsír, szennyeződés) távolítja el, teljesen megőrizve a haj szerkezetét. Ami pedig a legfontosabb, hogy stabilizálja a haj PH-t, előkészítve a hajat, hogy megkaphassa a szükséges regenerálódást és kezelést.

További részletek itt elérhetők: Pre-Treatment Sampon

CELL:

Alkalmazható: Törékeny, sérült, töredezett, elasztikus, extrán porózus vagy vékony hajra regeneráló/hajerősítő kezelésként vagy hajfestés előtt a haj védelme érdekében.

A Cell egy fehérje komplex formula a legújabb recovery technológiával, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy biztosítsa a haj számára a szükséges védelmet és erősítést.

A Cell formula a haj belsejében, a haj kortexben hat, kitöltve a réseket. Valamint a haj kutikulában védőgátat képez annak érdekében, hogy megakadályozza a további károkat.

Eredmények:

- Erős és egészséges hajszerkezet
- Dúsabb/tömörebb haj - kapilláris tömeg visszanyerése
- Hajszerkezet javítás sérült és rendkívül sérült haj esetén is

További részletek itt elérhetők: Cell Protein Complex 

9 900 Ft 12 700 Ft