SPECIÁLIS MASZK SAPKA - melegíthető/hűthető

Újdonság

MELEGÍTHETŐ ILL. HŰTHETŐ SPECIÁLIS MASZKSAPKA 
a hajmaszkok hatásának maximalizálására

Kiszerelés: 1 db

Szín variációk: Fekete, Piros

Segítségével a hajmaszkok hatása sokkal intenzívebb, ugyanis a meleg hatására a hajmaszkok hatóanyagai hatásosabban beépülnek a haj kutikula rétegébe, ezáltal a végeredmény még selymesebb és fényesebb hajélmény.

Figyelem! A hamvasító hatású maszkok esetében nem ajánlott maszksapkát alkalmazni, mert növelheti a hatóanyagok anti-sárga hatását, így a haj elszíneződhet!

Jellemzők:

Biztonságos használat: nem szükséges konnektor vagy akkumulátor a használatához. Egyszerűen helyezze be a maszksapkát a mikrohullámú sütőbe maximium 1 percre (30 másodperc is elegendő), majd tegy a fejére.
Javasoljuk, hogy a maszk alkalmazása után használjon bármilyen zuhánysapkát (könnyebb tisztítani) és csak ezt követően melegítse 30 másodpercig a maszksapkát, majd használja. 

> Kényelem: vezeték nélküli, könnyű kialakítás, mely ehetővé teszi a mindennapi házimunkában vagy szabadidőben való használatát, ugyanis hordozható és szabadon mozgatható.  

> Félbehajthatóság: hordozható, összecsukható kialakítása miatt bárhova magával tudja vinni.

> Rugalmasság: rugalmas szélekkel a maszksapka minden fejméretre használható. A sapkában található rugalmas anyag kiváló memóriával rendelkezik, ezért folyamatos használat után is megtartja alakját és hatékonyságát.

> Könnyű tisztán tarthatóság: Nedves ruhával törölje le.

Mérete: átlagos átmérője 26 cm

  


 


Variáció kiválasztása:

9 770 Ft