CELL protein complex

Kiszerelés: 500 ml

Alkalmazható: Törékeny, sérült, töredezett, elasztikus, extrán porózus vagy vékony hajra regeneráló/hajerősítő kezelésként vagy hajfestés előtt a haj védelme érdekében.

TERMÉKJELLEMZŐK:

A Cell egy fehérje komplex formula a legújabb recovery technológiával, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy biztosítsa a haj számára a szükséges védelmet és erősítést.
A Cell formula a haj belsejében, a haj kortexben hat, kitöltve a réseket. Valamint a haj kutikulában védőgátat képez annak érdekében, hogy megakadályozza a további károkat.

A formula legfontosabb összetevői:

Bioplex K: Hidrolizált keratin, hidrolizált kollagén, olyan koncentrált komplex formulában, mely képes áthatolni a hajkéregig, kitöltve a hézagokat és belülről megújítva a hajat.

Kationos protein: A nanomolekulák képesek áthatolni a hajkérgen, majd védőréteget képezve nyújtanak védelmet az olyan kémiai folyamatokkal szemben, mint például a szőkítés.

Polipeptidek: Mikro fehérje molekulák, melyek keveredve a természetes haj proteinekkel extra erősítést és védelmet nyújtanak.

Biorestore komplex (biofunkcionális cisztein + bevont aminosavak): Biztosítja a haj számára szükséges ellenálló képességet és tömörséget.

Illóolajok: Létrehoz egy védőgátat a haj kutikula körül, védve a hajat a további károktól.

EREDMÉNYEK:

- Erős és egészséges hajszerkezet
- Dúsabb/tömörebb haj - kapilláris tömeg visszanyerése
- Hajszerkezet javítás sérült és rendkívül sérült haj esetén is

Kezelési útmutatóért és oktató videóért, kérjük kattintson ide.

Variáció kiválasztása:

22 700 Ft