SOS ANTI-AGEING PLATINUM Botox effect

Kiszerelés: 500 g

Alkalmazható: Szőke és ősz hajra

TERMÉKJELLEMZŐK:

A Botox hatású anti-ageing Platinum hajmaszk arra lett kifejlesztve, hogy visszaépítse a hajba a hajfestés és egyéb kémia kezelések során elvesztett proteineket és keratint. Ez egy gazdag, hidratáló formula, mely behatol a hajszálakba, azokat belülről újraépíti, megszünteti a szőke/ősz haj nemkívánatos sárgaságát és szebbé teszi a haj megjelenését. Az eredmények már az első alkalmazást követően láthatók.

Hogy működik?
Aminosavakat, proteineket tartalmaz, melyek a haj kortexbe jutva kitöltik a hézagokat, helyreállítják a haj szerkezetét, és tömítő funkciót látnak el a haj kutikulában. A formula kiegészül egy speciális anti-yellow rendszerrel, mely lila pigmentekből áll. Amikor ez a lila pigment állomány kapcsolatba kerül a haj sárga tónusával, el kezdi azt hamvas illetve platina tónusúvá alakítani, attól függően, milyen az eredeti szőke árnyalat.

A formula legfontosabb összetevői:

Mandulaolaj: Fő funkciója, hogy ragyogást, táplálást, hidratálást adjon hozzá
a formulához, erősítve a hajat.

Hidrolizált kollagén: Feladata, hogy megtartsa a haj kutikulában a nedvességet, kitöltve az összes rést és a "repedéseket" a hajrostban.

Hidrolizált elasztin: Megvédi a hajat a káros külső hatásoktól és selymességet, lágyságot ad a hajnak.

Makadámia olaj: Fő funkciója, hogy megvédje a hajat az UV sugaraktól, a szennyezésektől és hogy hővédelmet biztosítson a hajszárítással, hajvasalással szemben.

Hidrolizált Keratin: Átalakítja a haj belső szerkezetét, míg a kettős polimer réteg a hajfelszínen hatva, filmréteget képezve védi a hajat a külső károsodástól.

Argánolaj: Zsírsavakat tartalmaz, és A-, D- és E- vitaminban gazdag. Természetes hajhidratáló.

EREDMÉNYEK:

- Ultrafényes, selymes, sima, egészséges, anit-frizz haj
- Volumen csökkenés
- Gyönyörű szép szőke hajszín

Kezelési útmutatóért és oktató videóért, kérjük kattintson ide.

Variáció kiválasztása:

15 700 Ft