TANINO BLONDE - sampon&anti-frizz kezelés

TANINO készlet: sampon&anti-frizz kezelés

Kiszerelés: 500 ml (5-10 kezelésre)

Alkalmazható: Szőke, melírozott és ősz hajra

TERMÉKJELLEMZŐK:

A Tanino Blonde kifejezetten arra a célra lett fejlesztve, hogy a highlighted, szőke és ősz hajat belülről kezelje és ápolja növényi összetevőkkel és nanotechnológiával.
A jelenlegi formulában a nanotechnológia a hajba egy jobb beépülést tesz lehetővé. Az eredmény pedig egyenes, fényes és selymes haj azonnal, már az első alkalmazást követően. A nemkívánatos sárgaságot is eltávolítja a hajból, miközben a folyamat alatt nem képez gőzt vagy erős szagot. Biztonságosan alkalmazható terhes nők és gyerekek esetében is (amennyiben az orvos is engedélyezi). Nem okoz hajkárosodást.

Megfelel az EU és UK biztonsági előírásoknak.

A formula legfontosabb összetevői:
Hidrolizált kollagén: nagyon fontos szerepet játszik a formulában. A kollagén fő funkciója a víz megtartása a hajszálakban, a hézagok kitöltése és a haj erősebbé, fényesebbé és ellenállóbbá tétele. Védőréteget képez a hajkutikulában, segít megelőzni a további károkat.
Hidrolizált keratin és aminosavak: Visszaállítja a haj ragyogását és rugalmasságát. Átrendezi a haj belső szerkezetét, míg a polimerek kettős rétege a haj felületére hat, filmréteget képezve megvédi a külső károktól.
Panthenol: Hatását a haj rugalmasságának, nedvességmegtartásának és hajlékonyságának javításával fejti ki.
Kókuszolaj, Shea vaj, makadámia és ibolya kivonat: Ezeknek az összetevőknek a kombinációja vitaminokat, egészséges zsírsavakat és fitonutrienseket tartalmaz, amelyek táplálják és védik a hajat a káros UV sugaraktól, pótolják a idővel elvesztett természetes olajakat, miközben javítják a hajtüszőket a nagyobb rugalmasság és ragyogás érdekében. Továbbá eltávolítja a nem kívánt sárga tónusokat, így a hajnak szép szőke színe lesz.

EREDMÉNYEK:

- Fényes és selymes haj, rögtön az első használat után.
- Egyenesebb haj, simább hajfelület.
- A rendszeres használat során a haj állapota javul, egészségesebb, vastagabb és hosszabb lesz.
- Gyönyörű szőke hajszínt eredményez.

A hatás 2-4 hónapig tarthat.

Kezelési útmutatókért és oktató videóért, kérjük kattintson ide

Variáció kiválasztása:

36 450 Ft