Gratulálunk!

Az első lépést megtetted a sima, selymes és fényes haj élményéhez vezető úton! A 10% kedvezményt rendeléskor, az alábbi kuponkód felhasználásával tudod igénybe venni!
Kuponkód: wintershine10
Emlékeztetőül az emailcímedre is elküldtük a kuponkódot.

Ez a kedvezmény a termékekre és a termék csomagokra egyaránt felhasználható, egyszeri alkalommal. Egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

Követsz már Instagramon és Facebookon?

Hálásak vagyunk a bizalmadért és nagy öröm lenne számunkra, ha csatlakoznál Instagram oldalunkhoz és Facebook csoportunkhoz (@HAJ-AZZUNK, Vitaker London módra) is, így meg tudjuk mutatni számodra a termékekkel elérhető eredményeket és a hasznos illetve aktuális hajápolási tanácsokat tartalmazó cikkeket is elérheted. Ráadásul mindkét platformon állunk rendelkezésedre, ha bármilyen jellegű hajápolási tanácsra lenne szükséged. 

Szarvas Andi (2018 Miss World Hungary), a Vitaker Hungary arca is ránk bízza az otthoni hajápolását
Szarvas Andi (2018 Miss World Hungary), a Vitaker Hungary arca is ránk bízza az otthoni hajápolását

Végezetül mutatunk olyan fotókat, amiket visszajelzésként az elégedett ügyfeleinktől kaptunk. A weboldalunkon számos további visszajelzésről is olvashatsz, képeket láthatsz.
Ilyen a sima, selymes, fényes haj professzionális otthoni hajápolás mellett, megfelelő hajápolási rutin esetén, amiben szinten tudunk Neked segíteni, ha megnézed az emailt, amiben a kuponkódot is elküldtük! 

KÍVÁNJUK, HOGY HASONLÓ HAJÉLMÉNYEKBEN LEGYEN RÉSZED NEKED IS!💕