HAJÁPOLÁS

SENSE REJUVENÁLÓ HAJMASZK

HATÁS:

SENSE REJUVENATING hajmaszk

Kiszerelés: 300 g

Minden hajtípusra: száraz, sérült hajra.
Intenzív regeneráció.
Visszatáplálja a hajba azon tápanyagokat, melyeket a haj idővel elveszít.
Mély kondicionálás.
Egészséges hajszerkezet.
Rendkívül fényes és sima haj.  

TERMÉKJELLEMZŐK:

A Sense Rejuvenating Maszk kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy helyreállítsa a tápanyagokat, amelyeket a haj idővel elveszíthet. A maszk megfiatalítja és kiegyensúlyozza a haj PH-ját azáltal, hogy mély kondicionáló kezelést biztosít, amely ideig hihetetlenül fényes.

Alkalmas minden hajtípusra, különösen száraz, göndör és sérült hajra.

Legfontosabb összetevők:
Amygdalus Dulcis Oil (Mandula olaj): Sejtszinten kitöltheti a haj pórusait. Ez által a haj simább érintésű, kevésbé hajlamos a töredezettségre és csökkenti a szétálló végeket. Szintén hatékony a haj növekedésében

Lavandula Angustifolia Extract (Levendula kivonat): Elősegíti a haj növekedését. Ha hajra vagy fejbőrre alkalmazzák, megakadályozhatja a gyakori haj- vagy fejbőrproblémákat, különösen a viszkető fekbőr vagy a korpásodást.

Silk amino acids (aminosavak): Kulcsfontosságú összetevő a haj növekedésének fellendítéséhez. Ezek a zselészerű fehérjék zárják a haj nedvességét.

Macadámia olaj: Fő funkciója, hogy megvédje a hajat az UV sugaraktól, a széltől, a hajszárítóktól és a hajvasalóktól származó hőtől. Behatol a hajaknába, segít megőrizni a nedvességet, elősegíti a göndör redukciót, és megszünteti a törést és az osztott végeket.

Olaj: Fő funkciója, hogy megvédje a hajat az UV sugaraktól, a széltől, a szennyezéstől, a hajszárítóktól és a hajvasalók hőjétől. Behatol a hajaknába, segít megőrizni a nedvességet, elősegíti a göndör redukciót, és megszünteti a törést és az osztott végeket.

Szakmai tipp: A hajkezelés göndör csökkentése és hosszú élettartama érdekében 2 hetente kell használni. Az eredmények fokozása érdekében hősapkát kell alkalmazni.

EREDMÉNYEK:

  • Egészséges és kezelt haj
  • Hihetetlenül fényes és sima haj
  • Megfiatalodott és kiegyensúlyozott haj

Ha a hajkezelésekkel kapcsolatban további kérdése van, kattintson ide és írjon nekünk.