TÁPLÁLÓ & REGENERÁLÓ HAJKEZELÉS

HAIRECONSTRUCT

Kezelési útmutatóért és oktató videóért, kérjük regisztráljon.

Amennyiben Ön már regisztrált nálunk kattintson a tovább gombra.

SOS Haireconstruct

Kiszerelés: 100 ml, 500 ml

Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen sérült hajra

TERMÉKJELLEMZŐK:

A exkluzív Bio Repair system 21 féle aminosavat és keratin komplexet tartalmaz. A formula vissza tudja fordítani az olyan kémiai anyagok okozta károsodásokat, mint a festés vagy a szőkítés. Kiegyensúlyozott táplálást biztosít és segíti a haj rekonstrukciót. Az eredmények már az első alkalmazást követően láthatók, rendkívül selymes és puha hajat eredményezve.

Csökkenti a hajtörést a súlyosan károsodott haj esetén, valamint anti-frizz hatása van. A haj visszanyeri egészségét és fényét.

Hogy működik?
Fő funkciója a haj helyreállítása, mivel a kezelés a haj kortextől egészen a kutikuláig hat, lezárva a haj kutikula "rétegeit" és kisimítva a töredezett hajvégeket. Már az első alkalmazással megállíthatjuk a haj "rugalmasságát" és megelőzhetjük a további hajtörést.

Kulcsfontosságú hozzávalók a formulában:

Hidrolizált Keratin: A haj fő összetevője, aminosavakból áll, melyek kitöltik a hézagokat és repedéseket, újjáépítve a haj belsejét.

Sheavaj: Helyreállítja a haj tengelyt, nedvességet és a rugalmasságot adva a haj rostoknak. Lezárva a kutikulát és csökkentve a porozitást biztosítja,
hogy a haj puha, selymes és sima legyen.

Hialuronsav: Egy nagyon fontos komponens a formulában, mert "vonzza" a haj molekulákat a haj rostokba, blokkolva a nap negatív hatásait, a környezetszennyezést, a kémiai kezeléseket és egyéb olyan tényezőket, melyek dehidratálást okoznak.

Argánolaj: Zsírsavakat tartalmaz és gazdag A, D és E vitaminban. Természetes haj hidratáló, anti-ageing hatással bír, valamint részt vesz a haj tengely helyreállításában, védőréteget képezve a haj kutikula körül és megelőzve a dehidratálást.

EREDMÉNYEK:

- Teljes hajszerkezet javítás és helyreállítás.
- Megelőzi a további hajtörést és eliminálja a "rugalmas" haj hatást.
- Megszünteti a frizz állapotot.
- A haj újra egészséges, rendkívül selymes és sima lesz.
- Haj egyenesítő és simító hatása is van. Ha ez nem kívánatos, javasoljuk a Cell kezelést.

EREDMÉNY:

Ha a hajkezelésekkel kapcsolatban további kérdése van, kattintson ide és írjon nekünk.