TÁPLÁLÓ & REGENERÁLÓ HAJKEZELÉS

SOS PRE-TREATMENT SAMPON

EREDMÉNYEK:

Egy innovatív sampon formula, amely tartalmazza az exkluzív Bio Repair rendszert és keratin komplexet, mely gyengéden tisztítja a hajat, megtartva természetes védőgátját.

Felkészíti a hajat a regeneráló és újraépítő kezelésekre.

PRETREATMENT előkezelő sampon

Kiszerelés: 100 ml, 500 ml

Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen, vékony, sérült, törékeny hajra

TERMÉKJELLEMZŐK:

A Pretreatment sampon a haj gyengéd tisztítására lett kifejlesztve, mely anélkül tisztítja a fejbőrt, hogy károsítaná vagy megvonná tőle természetes védőolaját. Képes tovább stabilizálni a PH-t is, előkészítve a hajat a legmegfelelőbb kezelésre. A SOS sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz, mely helyreállítsa a haj egészségét.

A Vitaker London hajkezelései (kezelések, maszkok) előtti alkalmazása javasolt.

Hogy működik?

Az SOS Pre-treatment Sampon formula létfontosságú összetevőket tartalmaz a haj egészségének helyreállításához, beleértve a keratint, a makadámiát és az argánolajat. A sampon csak a hajon lévő maradványokat (zsír, szennyeződés) távolítja el, teljesen megőrizve a haj szerkezetét. Ami pedig a legfontosabb, hogy stabilizálja a haj PH-t, előkészítve a hajat, hogy megkaphassa a szükséges regenerálódást és kezelést.

A formula legfontosabb összetevői:

Hidrolizált kollagén és keratin: Polyquaternium 7, ami egy antisztatikus hatóanyag. Vékony bevonatot képez a hajtengelyen, mely felszívódva a hajba, gátolja a nedvesség felszívódását és a kóckeletkezést.
Aminosavak és B-vitamin: Ez a gazdag keverék utánozza a fejbőr természetes olajtermelését, biztosítva a táplálást és a nedvességet belülről kifelé. Kifejezetten könnyű formula és nem zsírosít, ami tökéletes minden haj textúra számára, legyen az vékony, vastag, hullámos vagy göndör.

Előnyök:
• Elősegíti a gyengéd tisztítást
• Természetes PH
• Stabilizálja a haj PH-t
• Nátrium-kloridmentes
• Enyhén tenso-aktív a haj szerkezetének megőrzése érdekében

Szakmai tipp:
Az SOS Pre-treatment Sampon egy természetes PH-jú kezelő sampon, nem tisztító sampon. Erősen ajánlott a regeneráló kezelések előtt a Pretreatment kezelő sampon használata, ugyanis a tisztító sampon a kezelések előtt nem megfelelő.

Ha a hajkezelésekkel kapcsolatban további kérdése van, kattintson ide és írjon nekünk.