SZALON MINTATERMÉK WEBSHOP

Fodrászok/Szalonok/Viszonteladók részére
MINTATERMÉKEK

Itt rendelhető kis kiszerelésű termékminta a szalon alkalmazásra javasolt termékekből.
Így ki tudja próbálni szalon termékeinket, mielőtt nagyobb kiszerelésben megrendelné.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy használat előtt, minden termék esetén, figyelmesen olvassa el az adott termékre
vonatkozó használati utasítást, mely termékenként a "Kezelési útmutatók" menüpont alatt megtalálható
(regisztráció szükséges). 

Kérjük, hogy a kezelések maximális sikere érdekében a termékeket a használati útmutatóban leírtak alapján illetve az ugyanott található oktató videó megtekintése után használja, az azokban javasolt lépések szerint. A termékek használatával kapcsolatos bármely kérdés esetén állunk rendelkezésére emailen vagy telefonon keresztül.

A HAJÁPOLÁS  és HAJFORMÁZÁS termék kategóriába eső termékekből is tud mintát kérni, az OTTHONI HASZNÁLAT alatti menüpontban, az erre szolgáló minta megrendelőlap kitöltésével. Amennyiben SZALON és OTTHONI HASZNÁLATRA is ajánlott termékekből egyszerre kér mintát, ezen rendeléseket összevonjuk és együtt fogjuk Önnek kiszállítani. Ilyen esetben csak 1× számolunk szállítási költséget (tehát az otthoni használatra javasolt minták szállítási költsége nullázódni fog).

Nagy kiszerelésű termékek iránti érdeklődés esetén (árak/rendelés) kérjük,
vegye fel a kapcsolatot velünk emailen vagy telefonon keresztül.
E-mail cím: info@vitaker.hu
Telefonszám: +36-70-540-1093

SZALON MINTATERMÉKEK

KERATINOS HAJEGYENESÍTŐ KEZELÉS

SZALON ALKALMAZÁSRA - SZALON MINTATERMÉK WEBSHOP

Sense szett

8.950 Ft

Biohairvolux szett

10.950 Ft

Xtraight szett

8.950 Ft

Tanino Blonde szett

9.150 Ft


TÁPLÁLÓ & REGENERÁLÓ HAJKEZELÉS

SZALON ALKALMAZÁSRA - SZALON MINTATERMÉK WEBSHOP

SOS Pre-Treatment Sampon

4.850 Ft

Cell

7.850 Ft

HaiReconstruct

7.950 Ft

SOS Anti-Ageing

6.950 Ft

Quick Platinum hajmaszk

4.550 Ft

SOS Anti-Ageing Platinum

6.550 Ft

Hydramax hajmaszk

6.850 Ft


NAPI SZALON HASZNÁLAT ÉS HAJFORMÁZÁS

SZALON ALKALMAZÁSRA - SZALON MINTATERMÉK WEBSHOP

SENSE Rejuvenáló LEAVE-IN Kondícionáló

1.850 Ft

Macadamia
hajszérum

2.350 Ft

Smart Care
Revitalizáló sampon

3.250Ft

Quick Fix Blow-dry hajformázó folyadék

1.850 Ft

Platinum
hajszérum

2.350 Ft

SZALON KEZDŐCSOMAG AKCIÓ


Szalon kezdőcsomag + 1 ajándék

Kezdőcsomag tartalma:   1 db Haireconstruct (100ml) 1 db Pre-Treatment sampon előkezelő formula (100ml) 1 db Anti-Ageing hajmaszk (100g) + 1 db Quick Fix Blow-Dry hajformázó folyadék (30ml) AJÁNDÉK TERMÉK INFORMÁCIÓK: HAIRECONSTRUCT: Kiszerelés : 70ml Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen sérült hajra Exkluzív bio repair system. 21 aminosav és keratin komplex tartalom. A formula visszafordítja a kémiai hatások (festés, szőkítés, stb.) okozta károkat. Az eredmény pedig teljes körű hajszerkezet javítás és hajgyógyulás. Eredmények: Teljes hajszerkezet javítás és helyreállítás. Megállítja a haj törést és "rugalmas" haj hatást. Megszünteti a frizz állapotot. A haj újra egészséges, rendkívül selymes és sima lesz. Egyenesebb és simább hajat is eredményezhet! Ha ez nem nem kívánatos, javasoljuk a Cell kezelés használatát. PRE-TREATMENT sampon előkezelő formula: Kiszerelés : 100ml Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösen, vékony, sérült, törékeny hajra Előnyei: Innovatív előkezelő sampon formula A Pretreatment sampon a haj gyengéd tisztítására lett kifejlesztve, mely anélkül tisztítja a fejbőrt, hogy károsítaná vagy megvonná tőle természetes védőolaját. Képes tovább stabilizálni a PH-t is, előkészítve a hajat a legmegfelelőbb kezelésre. Előnyök: • Elősegíti a gyengéd tisztítást • Természetes PH • Stabilizálja a haj PH-t • Nátrium-kloridmentes • Enyhén tenso-aktív a haj szerkezetének megőrzése érdekében  ANTI-AGEING: Kiszerelés: 100g Alkalmazható: Minden hajtípusra, különösenigénybevett hajra  Botox hatású hajmaszk. Kifejezetten azon tápanyagok pótlására lett kifejlesztve, melyeket a haj az idő előrehaladtával elveszít a hőkezelések (hajszárítás, hajvasalás, stb.) által. Eredmények: Ultrafényes, selymes, sima haj. Egészséges hajszerkezet. Anti-frizz és volumen csökkentő hatás. + QUICK FIX Blow-Dry hajformázó folyadék: Minden hajtípusra Előnyei: All in one termék, mert a keratin, kollagén és pantenol együttese tökéletes hibrid a haj ápolása, hidratálása és formázása között Hajfelület simító hatása van Védőréteggel vonja be a haj kutikulát, elkerülve a hajszálak töredezettségét Nem zsírosítja és nem is nehezíti el a hajat Koncentrált formulájánál fogva az eredeti csomagolású termék akár 100 alkalomra elegendő mennyiség Az eredmény már az első használat után szembetűnő! Kiemelt összetevők: Keratin, kollagén, pantenol Eredmény: Selymes, fényes, kellemes illatú haj Színvédelem 30%-val rövidebb hajszárítási idő Sima, egyenes hajfelület Tartós hatás UV és hővédelem Használat: Nedves hajra vigyen fel egy kis mennyiséget, majd szárítsa és formázza kedve szerint.  További részletek a termékről a szalon katalógusban .  * Bizonyos termékek képein az eredeti kiszerelés látható.

15 990 Ft 19 750 Ft